Werkwijze

Een interieur geeft een beeld van wie we zijn. Het vertaalt onze smaak, interesse en voorliefde. Het is mijn doel al deze aspecten te verzamelen en te vertalen naar een passend interieurontwerp voor zowel bedrijven als particulieren.

Ik werk samen met een netwerk van vakmensen en ambachtslieden. Van behanger, schilder, meubelmaker en stoffeerder. Ieder heeft zijn eigen vakgebied. Ik ben uw centrale contactpersoon binnen het team van vakmensen. Tijdens het hele proces sta ik voor u klaar en zorg ik ervoor dat we samen een tot een prachtig resultaat komen.

Stappenplan

Om tot een goed resultaat te komen, werk ik met een stappenplan. Het stappenplan houdt het volgende in:

 1. Kennismaking

  Alles begint bij een korte kennismaking. Ik breng uw verwachtingen en ideeën in kaart en bedenk hoe ik deze verwachtingen binnen uw budget waar kan maken. Alles wordt duidelijk in dat eerste gesprek.

 2. Voorlopig Ontwerp

  Er zijn vele manieren om uw huis dat thuisgevoel te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan: kleurgebruik, indeling van de meubelen, verlichting en materiaalgebruik. Aan de hand van een oriënterend gesprek kunnen we met elkaar een plan van wensen en eisen opstellen. Hieruit volgt een voorlopig interieurontwerp. Aan de hand van 3-D-tekeningen en sfeerbeelden ontstaat een impressie van uw toekomstige interieur.

 3. Definitief Ontwerp

  Vanuit het voorlopig ontwerp volgen gedetailleerde tekeningen en worden de materialen aan de hand van stalen uitgezocht. Op deze keuzes volgt een offerte. Gezamenlijk kijken we of de gestelde eisen en wensen binnen het vastgelegde budget vallen of dat er nog wijzingen doorgevoerd dienen te worden. Op uw akkoord op de offerte volgt een definitief ontwerp.

 4. Uitvoering

  In de laatste fase van het stappenplan zorg ik dat alles zijn plek krijgt. Kasten worden geïnstalleerd, gordijnen opgehangen, meubelen geleverd en het interieur wordt gestyled. Denk bij styling aan de juiste woonaccessoires, kunst en objecten.

Naast complete interieurontwerpen, is het ook mogelijk om een plan voor een onderdeel van uw interieur door mij te laten ontwerpen. Op het gebied van licht, kleur en styling kan ik voor uw situatie een passend plan ontwikkelen.