Kleuradvies

Heeft u soms advies nodig om de sfeer te bereiken die u graag wilt? Dat kan met een kleuradvies. Als u het beste resultaat wilt bereiken met kleur in uw interieur dient u rekening te houden met lichtinval, de ruimtelijke indeling en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Iedere interieur is uniek en de manier waarop u dit decoreert hangt geheel af van uw persoonlijke smaak. Ik ben lid van het team van speciaal opgeleide Colour Consultants van Farrow and Ball. Ik geef u op maat gemaakt, persoonlijk kleuradvies. Door mijn uitgebreide kennis van het Farrow & Ball kleurpalet en behangcollectie ben ik in staat persoonlijke kleurschema’s te ontwerpen en decoratief advies te verschaffen voor iedere woonstijl. Naast Farrow and Ball heb ik toegang tot alle behang en verf merken. Wat is bij deze service inbegrepen?

  • Een telefonisch consult om voorafgaand aan uw afspraak, uw project te bespreken.
  • Een bezoek van bij u thuis. U kunt uw decoratieplannen, favoriete kleuren en ideeën bespreken en ik zal de ruimtelijke indeling en lichtinval van het vertrek beoordelen.
  • Na het consult ontvangt u een specificatie met gegevens betreffende het aanbevolen kleurenschema, finishes, behangpatronen.

Kosten

  • Een kleur Consult kost €245,- voor 1,5 uur.
  • Een consult duurt minimaal 1,5 uur. Mocht u extra tijd willen reserveren, dan zal ik per 30 minuten een bedrag van € 95,- per uur in rekening brengen.
  • Het advies wordt geven voor ca. 3 kamers, dit is afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de vertrekken. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken en gang.
  • Het is mogelijk dat er reiskosten in rekening worden gebracht afhankelijk van de afstand. Is het project binnen een straal van 30 km vanuit Enschede dan zullen er geen kosten worden berekend.